Terepasztal Vezérlés Galéria Egyéb  

2021.10.01. Lipcse - Modellvasút kiállítás

Peet barátommal 2021-ben is ellátogattunk a lipcsei "Modell - Hobby - Spiel" kiállításra, ahol a legtöbb TT modellt lehet találni. Erről a kiállításról készült a videó.

Videó lejátszása

2005.12.07. TT Club Bayern terepasztala

A Müncheni kiállításon meglepődő módon tapasztaltuk, hogy a Bajorok is foglalkoznak TT-s terepasztal építéssel. Ezt a hobbyt klub szinten végzik, és szerencsére elhozták magukkal a modul terepasztalukat is. Ritkán lehet látni ilyen hosszú szerelvényeket közlekedni TT-s pályán, valamint szinte az összes újdonság is megtalálható volt az asztalon.

Videó lejátszása

2005.12.07. Modellvasút kiállítás München

Két évenként Münchenben rendezik az év legnagyobb modellvasút kiállítását. Peet barátommal töltöttünk el itt egy napot. A videó a teljesség igénye nélkül készült és a következőket tartalmazza: Fleischmann N és H0 terepasztal, Busch dioráma, Tillig terepasztal, téli dioráma, Faller Car System és dioráma. A kiállításon készült fényképek itt tekinthetők meg.

Videó lejátszása
2005.10.29. Modell kiállítás Bécs

Évenként kerül Bécsben megrendezésre a modell és hobby kiállítás. Ennek keretén belül a legtöbb modellvasút gyártó is jelen van. A videó a Tillig standján található Cseh terepasztalról (Itt láttam először működő Tillig Desiro-t) és a Fleischmann N-es terepasztaláról készült. A kiállításon készült fényképek itt tekinthetők meg.

Videó lejátszása